Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η Τουρκία προκαλεί ξανά για τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο

SHARE
Με την διεξαγωγή μίας άσκησης, με διεθνή συμμετοχή, κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, υπό την σκεπή του ΝΑΤΟ η Τουρκία κατά την συνήθη τακτική της προσπαθεί να ασκήσει μία δυναμική και συγχρόνως προκλητική επανεμφάνιση στο Αιγαίο. Στα έγγραφα που αφορούν τον σχεδιασμό της άσκησης η Άγκυρα ουσιαστικά αποκαλύπτει και τις πραγματικές... της προθέσεις.
Tα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παρουσιάζονται με διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα ενώ όσο αφορά τα όρια έρευνας και διάσωσης αυτά τοποθετούνται στον 25ο μεσημβρινό, στο μέσον δηλαδή του Αιγαίου! Αρθρο για το θέμα αυτό δημοσιεύετε εδώ http://www.defencenet.gr/ και απο ότι φαίνεται παρά τις δίκες και τα εσωτερικά προβλήματα της γείτονος χώρας, οι στρατηγοί προσπαθούν να διατυπώσουν ανεδαφικές και αντίθετες με το διεθνές δίκαιο προτάσεις, προφανώς για να αποδείξουν ότι το κλίμα που επικρατεί εκεί αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: