Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Εφθασαν τις 12.000 οι κατασχέσεις αυτοκινήτων σε 1 μήνα!

SHARE
Τον Ιανουάριο βγήκαν στο σφυρί περισσότερα από 12.000 αυτοκίνητα σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου που επιβεβαιώνεται και απο τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών δελτίων, γεγονός που αποτελεί μοναδικό αριθμό ρεκόρ εκποίησης οχημάτων κατά τη διάρκεια μόλις ενός μηνός.
Ωστόσο οι έμποροι που αποτελούν και τους μοναδικούς πελάτες των κατασχεθέντων αυτοκινήτων δεν μπορούν να απορροφήσουν τόσο μεγάλο αριθμό οχημάτων με αποτέλεσμα οι τράπεζες να οδηγούνται σε αδιέξοδο καθώς η αγορά αυτοκινήτου έχε εκτροχιαστεί και μάλιστα είδαμε ότι υπάρχουν απολύσεις και λουκέτα σε αντιπρσωπείες αυτοκινήτων στην Αττική. Σύμφωνα, ωστόσο με εκτιμήσεις εμπόρων που συμμετέχουν εδώ και πολλά χρόνια στις δημοπρασίες κατασχεθέντων αυτοκινήτων η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καθώς τρία χρόνια νωρίτερα διεξάγονταν μόλις πέντε έως δέκα εκποιήσεις κατασχεθέντων οχημάτων τον χρόνο από κάθε τράπεζα ενώ φέτος ο συγκεκριμένος αριθμός έχει εκτιναχθεί τα ύψη.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:

Axis Mundi είπε...

Δηλαδή σε καλό δρόμο είμαστε... Σειρά τώρα θα έχουν τα σπίτια δυστυχώς.
Ενδιαφέρουσα ανάρτηση.
Την καλησπέρα μου.