Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πληρώστε και διαγράψτε το 100% των προστίμων

SHARE
Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, εξήγησε χθες ότι η ρύθμιση στηρίζεται στην εξής αρχή. «Έλα να πληρώσεις ότι μπορείς από το κεφάλαιο της ληξιπρόθεσμης οφειλής και θα κουρευτεί μέχρι και το 100% των προσαυξήσεων».
Ρύθμιση – εξπρές για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο με ισχυρά κίνητρα, που φθάνουν μέχρι και την ολική διαγραφή των προστίμων και προσαυξήσεων και η οποία θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαρτίου, καταθέτει άμεσα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να εισρεύσει «ζεστό χρήμα» στα δημόσια ταμεία.
Την ίδια ώρα, στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται η νέα ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων που προβλέπει κούρεμα προστίμων, άρση του πλαφόν των οφειλών και μπόνους για όσους καταβάλουν είτε ολόκληρη την οφειλή εφάπαξ, ή μέρος της με την πρώτη δόση.
Το σχέδιο της ρύθμισης που εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του Mega, στηρίζεται στην εξής αρχή. «Έλα να πληρώσεις ότι μπορείς από το κεφάλαιο της ληξιπρόθεσμης οφειλής και θα κουρευτεί μέχρι και το 100% των προσαυξήσεων».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: