Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Οικογενειακό επίδομα Α21: Γιατί δεν το πήρα;

SHARE
Όσοι έκαναν μέσα στο 2014 αίτηση για το οικογενειακό επίδομα (το γνωστό και σαν Α21) διαπίστωσαν ότι είτε καθυστέρησαν να λάβουν το επίδομα είτε δεν έλαβαν καθόλου το επίδομα χωρίς να γνωρίζουν το λόγο.
Ο πιο εύκολος τρόπος ενημέρωσης σχετικά με την πορεία της αίτησης είναι να μπει όποιος έχει κάνει την αίτηση, στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) και επιλέγοντας "Πληροφορίες οικογενειακών επιδομάτων Α21" στο αριστερό μέρος με τις επιλογές. 
Πληκτρολογώντας το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ, τον αριθμό της αίτησης και τον κωδικό ασφαλείας που τους δίνεται μπορούν να δουν αν ο ΟΓΑ τους ζητάει κάποια δικαιολογητικά ώστε να προχωρήσει στην καταβολή του επιδόματος αλλά και να δουν ποιες πληρωμές έχουν εγκριθεί.
Αν λοιπόν δουν ότι τους ζητούν κάποια δικαιολογητικά, που έχουν επιλέξει στην αρχική συμπλήρωση της αίτησης ότι διαθέτουν, θα πρέπει να τα συλλέξουν και να τα αποστείλουν ταχυδρομικά στον ΟΓΑ ή να απευθυνθούν στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΟΓΑ της περιοχής τους ώστε να φροντίσει για την αποστολή των δικαιολογητικών. Μετά την αποστολή των δικαιολογητικών και αφού ελεγχθούν αυτά θα λάβουν τα χρήματα της επιδότησης στην επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή.
Υ.Γ.: Τον αριθμό της αίτησης του οικογενειακού επιδόματος θα τον βρουν στην ιστοσελίδαwww.gsis.gr, μπαίνοντας με τους κωδικούς για το taxis και επιλέγοντας να δουν την αίτηση που απέστειλαν ηλεκτρονικά.
Γεώργιος Κυρ. Κυριακόπουλος
Λογιστής-Φοροτεχνικός
Απόφοιτος ΑΤΕΙ Λογιστικής Πάτρας
Πάροδος Αλφειού 35
Πύργος Ηλείας, ΤΚ 27100
Τηλ.: 2621020349, 6976011919
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: