Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

''ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ...''

SHARE

Σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική αλλά και στους «πανηγυρισμούς» όπως είπε για «τα δήθεν πλεονάσματα» εξαπέλυσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου...
Είπε ότι «θα έχετε πλεονάσματα με αίμα, δάκρυα και υποκρισία. Θα έχετε πλεονάσματα σαν και εκείνα της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου και της Χιλής του Πινοσέτ» .

Απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα είπε ότι «το λέμε ξεκάθαρα: όλα όσα έχετε υπογράψει δεν μας δεσμεύουν» και πρόσθεσε «Δεσμευόμαστε να συγκρουστούμε για την ανατροπή του Μνημονίου .Θα γίνει πραγματικότητα η ακύρωση των Μνημονίων, αυτή είναι η δική μας δέσμευση». Αναφορικά δε με τις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις σημείωσε πως «Ξεπουλάτε σε φίλους και γνωστούς τον ΟΠΑΠ. Σας προειδοποιούμε για ακόμα μια φορά: Δεν θα υπάρξει ασυλία σε όσους παραβιάζουν τους νόμους. Πολύ σύντομα όταν ο λαός με την εντολή του θα δώσει την δυνατότητα σε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να πείτε στους φίλους σας ότι θα αποκαταστήσουμε την ζημιά του Δημοσίου φορολογώντας όσο πρέπει τους επιτήδειους. Θα επαναφέρουμε τα κέρδη στο Δημόσιο. Για εμάς πρώτα οι δημόσιες ανάγκες και μετά τα κέρδη φίλων και κολλητών».
Εξίσου σκληρή ήταν και η επίθεση που εξαπέλυσε στην ΔΗΜΑΡ αναφέροντας μεταξύ άλλων «τότε είχαμε τον ΛΑΟΣ τώρα ήρθε η ΔΗΜΑΡ». Κορύφωσε την εκτόξευση πολιτικών πυρών εστιάζοντας στον πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη καθώς και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη και τις προωθούμενες διατάξεις για τις 15.000 απολύσεις, υπενθυμίζοντας παλιές τους δηλώσεις στις οποίες χαρακτήριζαν παράνομες και αντισυνταγματικές τις απολύσεις λόγω κατάργηση φορέων. Κατέληξε δε λέγοντας ότι «ο κ. Μανιτάκης απέδειξε ότι είναι εκλεκτό πολιτικό προσωπικό της τρόικας.  Λέτε στην ΔΗΜΑΡ ότι εκφράζετε την πολιτική της ευθύνης και το αποδεικνύεται με όσα λέγατε χθες και όσα λέτε σήμερα».
Αναφορικά δε με τις απολύσεις και τον τρόπο που θα γίνουν υποστήριξε ότι «Θέλετε να επαναφέρετε το Δημόσιο στο καθεστώς πολιτικών φρονημάτων, τότε ήταν απαραίτητα για να μπεις τώρα για να μην βγεις. Δεν θα σας το επιτρέψουμε».

«Είστε διαχειριστές της μιζέριας του ελληνικού λαού»

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει παραχωρήσει την νομισματική πολιτική στις Βρυξέλλες, την δημοσιονομική στην τρόικα και την πιστωτική πολιτική στους δανειστές και συμπλήρωσε «Το μόνο που σας έχει μείνει να είστε είναι διαχειριστές των deals των αποκρατικοποιήσεων. Της μετάβασης του πλούτου στα νέα τζάκια στους φίλους και γνωστούς. Διαχειριστές της μιζέριας το ελληνικού λαού»
Κατηγόρησε τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης ότι «Σκοτώνεστε ποιος θα πρωτοδιαχειριστεί τα ψίχουλα για τους ανέργους ποιος θα πρωτοκάνει τα ρουσφέτια της ντροπής και του εξευτελισμού»
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: