Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

'' ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ''...

SHARE

"Είναι στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι", δήλωσε μετά τη λήξη των εργασιών του Eurogroup, o Επίτροπος οικονομίας, Όλι Ρεν.
Ερωτηθείς για τις προαπαιτούμενες δράσεις ... 
του Μαρτίου και το ζήτημα των υποχρεωτικών αποχωρήσεων υπαλλήλων από το ελληνικό δημόσιο, ο Όλι Ρεν, είπε ότι το ζήτημα αυτό εξετάζεται στο πλαίσιο της αξιολόγησης της Τρόικας και ότι θα διευθετηθεί με βάση τις πρόνοιες του Μνημονίου.
Ο Επίτροπος οικονομίας,  αναφέρθηκε στις οικονομικές προβλέψεις που υιοθέτησε πρόσφατα η Επιτροπή, σύμφωνα με τις οποίες, η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα επιστρέψει σταδιακά στις αρχές του 2014. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρόκειται για προβλέψεις και ότι προϋπόθεση για να επαληθευτούν είναι να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα. Τα ζητήματα αυτά, όπως είπε ο Όλι Ρεν, θα εξεταστούν στο πλαίσιο αξιολόγησης του προγράμματος από την Τρόικα που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ , αναφερόμενος στο θέμα της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζών είπε ότι 42 δισ. ευρώ έχουν ήδη εκταμιευθεί το 2012 και πως υπολείπονται 7,2 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί και είναι διαθέσιμα για εκταμίευση, εντός του Απριλίου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: