Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

'' ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ''...

SHARE

H μείωση των τιμών των φαρμάκων και η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, δήλωσε ότι είναι οι προαπαιτούμενες δράσεις για την έγκριση της δόσης του Μαρτίου, ο Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη λήξη του Eurogroup. Σε ό,τι αφορά τις...
αποχωρήσεις από το δημόσιο, ο υπουργός οικονομικών , τόνισε ότι "σκοπός είναι να έχουμε ένα μικρότερο και πιο αποτελεσματικό δημόσιο τομέα".
Σημείωσε, επίσης, ότι η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, ήδη επιτυγχάνεται, καθώς τα έως τώρα στοιχεία για τις αποχωρήσεις το 2011 και 2012, δείχνουν ότι ο στόχος για την περίοδο 2010-2015 θα υπερκεραστεί. Πρόσθεσε, επίσης, ότι στις συζητήσεις με την Τρόικα, οι οποίες πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα στην Ελλάδα, τίθεται το θέμα της «καλύτερης ποιότητας» του δημόσιου τομέα. Yπογράμμισε, μάλιστα, ότι ο ίδιος προτίθεται να συναντηθεί με την Τρόικα για το θέμα αυτό μερικές ακόμα φορές.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ερωτηθείς εάν συζητήθηκε σήμερα το ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην Ελλάδα, απάντησε αρνητικά. Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας, ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς ότι το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: