Χρυσή Αυγή: "Μας παρακολουθούν οι ρουφιάνοι της ΕΥΠ"

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και ο κ. Παππάς κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής πως τα στελέχη του κόμματος του παρακολουθούνται από την Ε.Υ.Π., δηλώνοντας πως δεν τους φοβίζει η κρατική καταστολή. «Οι ρουφιάνοι της Ε.Υ.Π. μας....


παρακολουθούν… Μας παρακολουθούν από παιδιά. Ξέρετε κάτι; Δεν μας σταμάτησαν όταν ήμασταν μικροί...» είπε με έμφαση. «Ερχόμαστε για να ξεβρωμίσει ο τόπος» πρόσθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ έκανε και έμμεση αναφορά στον Μάκη Βορίδη για τη γνωστή φωτογραφία με το τσεκούρι την εποχή που ήταν φοιτητής. «Η Χρυσή Αυγή θα σας πετάξει έξω από τη Βουλή με τον αδαμάντινο λόγο της, όχι με τσεκούρια και βία» είπε.
«Το περιστατικό έγινε προ 30 ετών και δόθηκαν εξηγήσεις, όμως είναι ενδιαφέρον ο συσχετισμός πως το θέμα έθεσαν σήμερα η Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε με νόημα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βορίδη
Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στη σκληρή κόντρα Κυριαζίδη – Κασιδιάρη για τη σημαία, δηλώνοντας πως για το κόμμα του «η ελληνική σημαία είναι η ψυχή μας, το… πανί που λένε οι άλλοι! Θα την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας και θα την τιμούμε δια βίου». Παράλληλα παρομοίασε την συγκυβέρνηση με «λαβωμένο κτήνος που φωνάζει και χτυπιέται». 
«Το κτήνος είναι επικίνδυνο γιατί είναι στα τελευταία του… Όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο το καλύτερο για τον τόπο» πρόσθεσε.

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog