Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ένα τέλειο καρτέλ στην αγορά του κοτόπουλου εντόπισε η Επιτροπή Ανταγωνισμού

SHARE
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας η οποία είχε δεθεί στο άρμα της ΠΑΕ Ηλιούπολης και του Γιώργου Τσακογιάννη.
Η σημερινή αποκάλυψη όμως του καρτέλ της αγοράς του κοτόπουλου ενδεχομένως να......δημιουργήσει νέα προβλήματα στον αμφιλεγόμενο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες των τελευταίων, είναι εξαιρετικά πιθανό να εμπλέκεται και η γνωστή εταιρία της Ηπείρου "Πίνδος" στο καρτέλ του κοτόπουλου καθώς διαθέτει ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Τι σχέση έχει ο κ.Κασσής με όλα αυτά;
Αντιγράφω από το βιογραφικό του όπως αυτό δημοσιεύεται στο site της "Πίνδος":

  • το 1997-2003 εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων "ΠΙΝΔΟΣ"
  • Στις εκλογές του 2004 εκλέγεται Πρόεδρος του Α.Π.Σ.Ι. με ποσοστό 85% πόστο το οποίο υπηρετεί μέχρι σήμερα (ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός "ΠΙΝΔΟΣ" είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα με 560 μέλη και 1000 εργαζόμενους).
  • Στις εκλογές του 2008 εκλέγεται ξανά Πρόεδρος του Α.Π.Σ.Ι. με πολύ μεγάλο ποσοστό, δείχνοντας έτσι οι συνάδελφοι πτηνοτρόφοι την μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: