Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ

SHARE
Επειδή έχω την αίσθηση ότι σε αυτές τις εκλογές θα γίνουν τα μύρια όσα να αλλάξει το ρου της ιστορίας έχω να προτείνω σε όλους τους φίλους να παρακολουθήσουν όλη αυτή την περίοδο αυτή την ιστοσελίδαhttp://vouleftikes-ekloges2015.gr/ η οποία ανήκει σε δικό μας άνθρωπο και γνωρίζουμε ότι δεν θα έχει μέσα στις πληροφορίες της καμία εντολή από καμία ταμπέλα η χρωμα κοκ!
Στην επίσημη σελίδα για τις βουλευτικές εκλογές του 2015 θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θα έπρεπε εδώ και καιρο το ίντερνετ να χει κάνει ώστε να αποφεύγει τα στατιστικά λαμογια που προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν με το ποιος βγαίνει η δεν βγαίνει και πόσο ποσοστό χει .... θα μπορούμε να κάνουμε το δικό μας exitpoll ώστε να μην έχουμε τίποτα εμετούς και αποκλίσεις από το κανονικό αποτελέσματα !!!
Εδώ λοιπόν μπορούμε http://vouleftikes-ekloges2015.gr/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CF%89-online-2015/ να ψηφίζουμε την πρόθεση μας ώστε όλοι να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του που γέρνει η πλάστιγγα , κάθε ψήφος είναι μοναδικός βάση ip ..!
Ακόμα θα μπορέσουμε να δούμε μέσα από την ιστοσελίδα για τηςβουλευτικές εκλογές του 2015 τους υποψήφιους της περιοχής μας , όλους τους υποψήφιους της περιοχής μας και όχι μόνο όσους αντέχουν να χώσουν η έχουν κονε να είναι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης!
Μιας δηλαδή και κάνουμε που κάνουμε τον θίασο σε αυτό το παραμυθακι που ονομάζουν "δημοκρατία" και εμείς ως μαριονέτες είμαστε χαρούμενοι να νοιώθουμε οτι η "απόφαση" μας είναι αυτόβουλη και όχι φυτεμένη μέσα μας... ας το κάνουμε σωστά ...ας γνωρίζουμε όλους τους υποψήφιους της περιοχής μας μπας και δούμε κάποιον η κάποια πληροφορία του έργου του που αξίζει να ασχοληθούμε!
Δεν θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε καν με τις εκλογές μιας και είναι γνωστές οι θέσεις μου για το οτι δεν θα έρθει ποτέ λύση μέσα από την πολιτική στα θέματα και στα πρόβληματα της ανθρώπινης φυλής ...από την άλλη γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα ασχοληθεί και θα κάνει ότι είναι να κάνει ...τοτε λοιπόν ας βοηθήσουμε να το κανετε όσο ποιο σωστά και ενημερωμένα γίνεται και όχι με την κλασική μέθοδο μονοκούκι και βισματος άλλα με την ενημέρωση για τους υποψηφίους !
Καλή εξημέρωση λοιπόν για την μοναδική στιγμή που σας δίνεται να παραδώσετε της ευθύνες σας για 4 χρόνια σε άλλους ... τουλάχιστον να μην είναι τελείως άγνωστοι αφού θα το κάνετε που θα το κάνετε !
Αν είστε πολιτικός υποψήφιος εκλογών 2015 και θελετε να ενημερώσετε την σελίδα για την υποψηφιότητα σας μπορείτε να στείλετε εμαιλ και άμεσα θα επικοινωνήσουν μαζί σας
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: