ΞΑΝΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ...

Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Η μείωση του ενεργειακού κόστους των βιομηχανιών, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και η σύνδεση της επιστημονικής έρευνας...
με την παραγωγή θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα της ατζέντας της ευρείας διυπουργικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτης.

Στη συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί στο κτίριο της οδού Νίκης, υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια θα βρεθούν τέσσερις υπουργοί και δύο υφυπουργοί. Στο τραπέζι αναμένεται να βρεθούν οι οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου,  καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρήστος Βασιλάκος.

Από τον ΣΕΒ θα παρευρεθούν ο πρόεδρος κ. Θόδωρος Φέσσας και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

 Η σύσκεψη ακολουθεί την ευρεία διυπουργική σύσκεψη για τη βιομηχανία, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη καθώς στην ατζέντα της κυβέρνησης αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται η βιομηχανική πολιτική, στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog