Ο Μιχαλολιάκος λέει ότι δεν είναι ναζιστής γιατί δεν είναι… Γερμανός Διαβάστε περισσότερα: http://24newslines.blogspot.com/2012/04/blog-post_7894.html#ixzz1tVVHrKYY

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ενεμφανίσθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην ΕΤ1, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της παρουσίασης των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες εκλογές.
Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Μιχαλολιάκος ρωτήθηκε για τη χούντα του 1967 λέγοντας πως έχει μια... "ευμενώς κριτική διάθεση στο καθεστώς των συνταγματαρχών" αλλά και για τον ναζιστικό χαιρετισμό των μελών της Χρυσής Αυγής, όπου υποστήριξε πως όλα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλον τον κόσμο τον ίδιο χαιρετισμό έχουν.
"Δεν είμαι φασίστας, ούτε ναζιστής, αφού δεν είμαι ούτε Ιταλός ούτε Γερμανός" είπε ο κ. Μιχαλολιάκος σε μια... κυριολεκτική ερμηνεία των όρων, επιμένοντας σε όλους τους τόνους ότι είναι εθνικιστής.
"Θέλουμε να είμαστε η φωνή του μέσου Έλληνα", είπε μεταξύ των άλλων ο γγ της Χρυσής Αυγής, ανατριχιάζοντας δημοσιογράφους και τηλεοπτικό κοινό, για το τι θα συνέβαινε αν όντως ο μέσος Έλληνας εκφραζόταν με τις ιδέες του κ. Μιχαλολιάκου...

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog