Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αξιολογούν το τραπεζικό μας σύστημα...

SHARE
Deutsche Bank AG London Branch, HSBC BANK PLC και Lazard Freres SAS είναι οι διεθνείς σύμβουλοι που επέλεξε η διυπουργικοί επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ελληνικού Δημοσίου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του τραπεζικού συστήματος.
Οι σύμβουλοι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, θα αναλάβουν το έργο του προσδιορισμού και της αξιολόγησης των στρατηγικών επιλογών του δημοσίου, της αποτίμησης των συμμετοχών του στο τραπεζικό σύστημα, καθώς και της αξιολόγησης των συνεπειών των διαφορετικών επιλογών στο εγχώριο πιστωτικό σύστημα.
«Η κυβέρνηση θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει τη σταθερότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και να προωθήσει τη στρατηγική του αναδιάρθρωση», τονίζεται ταυτόχρονα. Με βάση τις εκτιμήσεις το πρώτο μέρος των συμβουλών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: