Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Υπουργοί συνενοούνται μέσω εκπομπών για τα κονδύλια...

SHARE
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ως προς την έκκληση του κ.Λοβέρδου για το θέμα της καταβολής των επιδομάτων ανεργίας ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Σε συνέντευξη του στον..τηλεοπτικό σταθμό ALTER και απαντώντας επί της ουσίας στην τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου χθες στο Mega ότι ο ΟΑΕΔ από μεθαύριο θα αδυνατεί να πληρώσει, καθώς «δεν υπάρχει σάλιο στο ταμείο», ο κ Παπακωνσταντίνου εγγυάται ότι χρήματα θα βρεθούν και θα πληρωθούν τα επιδόματα.
Είναι φανερό ότι στην κυβέρνηση επικοινωνούν μέσω των ΜΜΕ, διότι ο κ Λοβέρδος, προφανώς είχε ζητήσει από το Υπουργείο τα απαραίτητα κονδύλια, αλλά αυτά …βρέθηκαν μέσω τηλεοπτικών δικτύων, γεγονός που δυσχεραίνει την εικόνα της Κυβέρνησης, τη στιγμή που το κύριο μέλημα του Μεγάρου Μαξίμου είναι η διατήρηση κλίματος ασφάλειας και αξιοπιστίας.
Φόβους για αδυναμία καταβολής των επιδομάτων του ΟΑΕΔ προς τους 260.000 επιδοτούμενους ανέργους προκάλεσε χθεσινή δήλωση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στον σταθμό Real FM, o κ. Λοβέρδος δήλωσε για τον ΟΑΕΔ ότι «την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό και από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το επίδομα ανεργίας. Τα ταμεία είναι άδεια κι όταν λέμε “είναι άδεια”, είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο, πώς να σας το πω αλλιώς», είπε με έμφαση ο κ. Ανδρ. Λοβέρδος.
«Καταναλώθηκαν τα πάντα την προηγούμενη περίοδο, την περίοδο που η διακυβέρνηση του τόπου δεν είχε συναίσθηση των δυσκολιών», πρόσθεσε χαρακτηριστικά........
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_12/01/2010__386324
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: