Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέστρεψε το αμάξι του πρώην της επειδή την απάτησε!

SHARE
Πήγε με… την καλύτερή της φίλη 

Στο… αμάξι του πρώην της ξέσπασε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που αποφάσισε να τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε με την καλύτερή της φίλη!

«Θόλωσα, αισθάνθηκα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Η καλύτερη μου φίλη έγινε το καλύτερο μου φίδι! Τους ξέγραψα και τους δύο νιώθοντας το “απόλυτο κενό” της Άννας Βίσση», λέει στο περιοδικό «You» η Φανή Αβραμίδου.

Η τραγουδίστρια, που έχει κάνει και… σουξέ την προδοσία, με τίτλο «Την Καλύτερή Μου Φίλη», δεν κρύβει ότι η εν λόγω απιστία την έκανε καχύποπτη και επιφυλακτική με τους άνδρες και συμπληρώνει: «μέσα από όλο αυτό έχασα μια φίλη αλλά κέρδισα ένα τραγούδι. Τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό».

«Του κατέστρεψα ελαφρώς το αμάξι και τον πήρα τηλέφωνο να του το πω. Δεν γινόταν να μείνει ατιμώρητος. Για εμένα ήταν κάτι λυτρωτικό, θέμα ηθικής ικανοποίησης, σαν να πήρα το αίμα μου πίσω. Μετά η αδιαφορία είναι η καλύτερη εκδίκηση!», καταλήγει η Φανή.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:

arrow_upward