Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αντι-προτάσεις Σαμαρά στον Παπαδήμο για να μην μειωθούν οι μισθοί

SHARE
Με ένα βαρύ φάκελο προτάσεων και στόχο την αποτροπή νέων μειώσεων των μισθών στον ιδιωτικό τομέα προσέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews , ο Πρόεδρος της Ν.Δ προσέρχεται στο κρίσιμο ραντεβού με την πρωθυπουργό με πακέτο προτάσεων για την ανταγωνιστικότητα, που εστιάζει το βάρος του στην μείωση του μη μισθολογικού κόστους και στόχο να αποτραπεί ο κίνδυνος της....
κατάργησης του κατώτατου μισθού, του 13ουκαι του 14ου μισθού.
Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς και το οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ έχουν επεξεργαστεί πακέτο μειώσεων στο εργοδοτικό κόστος σε όλους τους κρίσιμους τομείς αλλά όχι στους μισθούς.
Μειώσεις στις εργοδοτικές εισφορές, στη φορολογία των μισθών, στο ενεργειακό κόστος με την θέσπιση επιχειρηματικού τιμολογίου από τη ΔΕΗ, στοχευμένες επιδοτήσεις για την δημιουργία θέσεων απασχόλησης και μείωσης του κόστους της γραφειοκρατίας με συγκεκριμένες παρεμβάσεις.
Μέσα από εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις στο επιτελείο της ΝΔ έχουν τεκμηριώσει την άποψη πως μια νέα μείωση μισθών θα επιτείνει την ύφεση και θα βλάψει την πραγματική οικονομία εξανεμίζοντας τα όποια οφέλη στην ανταγωνιστικότητα από τις μειώσεις αποδοχών των εργαζομένων.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: