Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Το διαπλεκόμενο σύστημα έφερε την κατάρρευση

SHARE
Να φύγει τώρα ο Παπαδήμος, μετά την κοροιδία με την 6η δόση που θα πάρουμε τελικά το Μάρτιο, αντί τον Δεκέμβριο του 2011!
Μας κοροιδεύουν κατάμουτρα οι αδίστακτοι εξουσιαστές!
Η εκταμίευση της βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας μετατίθεται για τον Μάρτιο, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν την Πέμπτη. Η καταβολή της επόμενης δόσης των 5 δις ευρώ που ήταν προγραμματισμένη για...τον Δεκέμβριο του 2011, τελικά θα εκταμιευθεί τον Μάρτιο, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κ. Ολιβιέρ Μπειλί.
Αντίστοιχα, αναφέρει το Reuters, η μεθεπόμενη δόση ύψους 10 δις ευρώ που θα εκταμιευόταν αρχικά τον Μάρτιο, τώρα θα καταβληθεί τον Ιούνιο, ενώ υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και άλλη μετάθεση της πληρωμής αυτών των ποσών, αν η τρόικα κρίνει ότι η Αθήνα δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.
«Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, αναφερόμενος στην καταβολή των δόσεων του πρώτου πακέτου διάσωσης ύψους 110 δις ευρώ ανά τρεις μήνες. Από το ποσό αυτό, μέχρι στιγμής έχουν εκταμιευθεί 73 δις και απομένουν άλλα 37 δις. Οι επιθεωρητές της ΕΕ και του ΔΝΤ θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 14 -16 Ιανουαρίου, προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο της χώρας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Αν η αποστολή στα μέσα Ιανουαρίου διαπιστώσει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την πληρωμή του Μαρτίου», είπε ο Bailly
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: