Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ...ΟΧΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο... ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΟ CNBC

SHARE
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό  Fimotro,
"Μια περαιτέρω, περιορισμένου ύψους, βοήθεια προς την Ελλάδα στα τέλη του 2014, όταν λήξει το υφιστάμενο πακέτο βοήθειας και υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα θα έχει εκπληρώσει τους δανειακούς όρους, δεν... θα περιλαμβάνει ένα νέο κούρεμα χρέους", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο (εδώ) CNBC.
Ξεκαθάρισε ότι "δεν θα υπάρξει νέο κούρεμα", τονίζοντας ότι το PSI "ήταν μια έκτακτη περίπτωση και δεν θα επαναληφθεί".
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σόιμπλε ανέφερε ότι η Ελλάδα, όπως και η υπόλοιπη ευρωζώνη, βρίσκεται στο... σωστό δρόμο οικονομικής ανάκαμψης.
Επίσης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε ότι "η ανάπτυξη, για την οποία γίνεται λόγος, είναι μεν μετριοπαθής, αλλά καλύτερη από την ύφεση", υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, να συνεχίσουν να εφαρμόζουν δομικές μεταρρυθμίσεις.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: