Η γενιά των G700 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Με βασικό της αίτημα την ανάδειξη της «διαγενεακής δικαιοσύνης» περνά το μεσημέρι της Πέμπτης το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Τα πρόσφατα γεγονότα και η πρώτη πολιτική δήλωση γι αυτά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους που τα ιδρυτικά μέλη της G700 επιδίωξαν μία συνάντηση για να καταδικάσουν τη βία απ όπου κι αν αυτή προέρχεται και να του ζητήσουν να θέσει το θέμα της νέας γενιάς ως ύψιστη προτεραιότητα της πολιτείας.
Ο Κ. Παπούλιας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της «γενιάς των 700 ευρώ - G700» να τον συναντήσουν, αλλά εξαιτίας της ξαφνικής απώλειας του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση μετατίθεται για την Πέμπτη.
Το «Εθνος» συνάντησε τα ιδρυτικά μέλη της G700 και κατέγραψε τα άγχη, τους προβληματισμούς αλλά και τις πρακτικές δράσεις τους, ώστε τίποτα να μη μείνει στα λόγια.
Νέα παιδιά, από 25 έως 33 ετών, με σπουδές και μεταπτυχιακά που εργάζονται ή είναι άνεργα κάνουν ξεκάθαρο σε όλους ότι η G700 είναι μια ολόκληρη γενιά, όχι μία απλή μισθολογική ομάδα, που έχει ως στόχο την αποκατάσταση αυτού που ονομάζουν «διαγενεακή δικαιοσύνη», την προστασία των δικαιωμάτων των μελλοντικών γενεών

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog