Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ - ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ...

SHARE
Αμετάβλητο στα επίπεδα των 88,6 δισ. ευρώ διατήρησε τον Έκτακτο Μηχανισμό Στήριξης (ELA) η ΕΚΤ, με το διοικητικό συμβούλιό της...
να τονίζει ότι το όλο θέμα θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Bloomberg.


Νωρίτερα,το πρακτορείο Reuters μετέδιδε πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναμένεται να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής περαιτέρω ρευστότητας στην Ελλάδα μέσω του ELA, ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν και όπως όλα δείχνουν, η ΕΚΤ περιμένει τα αποτελέσματα της νέας, κρίσιμης Συνόδου Κορυφής για την χώρα μας την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να λάβει τις όποιες αποφάσεις. 
Παρατείνεται το κλείσιμο των τραπεζών
Υπό τις νέες συνθήκες, η τραπεζική αργία οδεύει προς νέα παράταση και ενδεχομένως και το όριο αναλήψεων των 60 ευρώ από τα ΑΤΜ και των 120 ευρώ για συνταξιούχους από τα γκισέ των τραπεζών -εφόσον δεν μειωθούν τελικώς και αυτά!

Η σύσκεψη που θα ξεκινούσε στις 5 το απόγευμα στο Γενικό Λογιστήριο υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα με εκπροσώπους των τραπεζών ακυρώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως θα βγει νέα υπουργική απόφαση Τσακαλώτου για παράταση της Πραξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, με κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με όσα ίσχυαν.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: