Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ : ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

SHARE
Η Κυριακή 12 Ιουλίου είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας προκειμένου :::
να φθάσει σε συμφωνία με τους πιστωτές της και να μην βρεθεί αντιμέτωπη με το οδυνηρό ενδεχόμενο μίας μη συντεταγμένης εξόδου από το ευρώ, όπως σημειώνουν στην πρώτη τους σελίδα η ιστοσελίδες των κορυφαίων διεθνών ΜΜΕ.


FT: Τελεσίγραφο πέντε ημερών στην Ελλάδα για να αποφύγει την χρεοκοπία 

Τελεσίγραφο πέντε ημερών προκειμένου να καταλήξει σε μια συμφωνία με τους πιστωτές της και να αποφύγει την χρεοκοπία και την κατάρρευση έδωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στην Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζουν οι Financial Times τα αποτελέσματα της νέας Συνόδου Κορυφής για την χώρα μας, τονίζοντας πως την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νέα σύνοδος στην οποία θα συμμετέχουν και οι 28 ηγέτες των κρατών-μελών της Ένωσης.

Οι FT τονίζουν ότι για πρώτη φορά από την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν τόσο σκληρή γλώσσα για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί.

Στις δηλώσεις τους λίγες ημέρες έπειτα από την επικράτηση του «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα οι ηγέτες της ΕΕ προειδοποίησαν την Ελλάδα ότι ένα νέο πρόγραμμα για την χώρα θα απαιτούσε την υιοθέτηση σκληρών μέτρων.

Wall Street Journal: Η Ευρωζώνη θέτει ως Deadline την Κυριακή για την Ελλάδα

«Οι ηγέτες της Ευρωζώνης έθεσαν την Κυριακή ως καταληκτική ημερομηνία προκειμένου η Ελλάδα να κατορθώσει να κλείσει μία νέα χρηματοδοτική συμφωνία, στην οποία θα περιλαμβάνονται μέτρα πλήρους αναδιάρθρωσης, όπως τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος», είναι το πρώτο σχόλιο της Wall Street Journal.

Bloomberg: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με Grexit εάν ο Τσίπρας δεν «υποκλιθεί» έως την Κυριακή

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν την Κυριακή ως deadline για να διασώσουν την Ελλάδα, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουν το άνευ προηγούμενου βήμα να διώξουν τη χώρα από το ευρώ», το πρώτο σχόλιο του πρακτορείου Bloomberg.


CNBC: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν το τελικό deadline

Περισσότερο περιγραφικό παρά σχολιαστικό το πρώτο δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου, μετά το πέρας τόσο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης όσο και των δηλώσεων όλων των εμπλεκομένων...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: