Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Π. Τατούλης: «Η Ευρώπη της δημοκρατίας δεν χωρά μικροπολιτικές»

SHARE
Π. Τατούλης: «Η Ευρώπη της δημοκρατίας δεν χωρά μικροπολιτικές»Σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι δήλωση:
«Η στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη.
Ο κ. Βέμπερ με τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον Πρωθυπουργό της χώρας προσέβαλλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και, με την ευθεία παρέμβασή του σε εσωτερικά εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, υπερέβη όχι μόνο τα όρια της θεσμικής του λειτουργίας, αλλά και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας και σεβασμού.
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οφείλει να σταθεί αντάξιο της ιστορίας του και σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα και τη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια στιγμή να ξεπεράσει αναχρονιστικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει προς όφελος των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και της σταθερότητας της Ευρωζώνης.
Για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μοναδική κόκκινη γραμμή αποτελεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση». 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: