Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στο πάτο.. 1% "Δημοκρατική Συμμαχία" της πολιτικοπαρθένας

SHARE
Δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στα Επίκαιρα αύριο δίνει οριακό προβάδισμα στη ΝΔ, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής έναντι του ΠΑΣΟΚ στα όρια του στατιστικού λάθους. Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη έχει πιάσει πάτο όπως βλέπουμε ενώ τα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών συνεχίζουν αγωνιωδώς να την στηρίζουν δίνοντας της Βήμα συχνά για να λέει την άποψη της επί παντός επιστητού κάτι που δεν κάνουν για τα άλλα κόμματα με την ίδια και μεγαλύτερη μέτρηση.
Η δημοσκόπηση αναμένετε να δημιουργήσει πανικό και στην Μεσσηνία με τον αντιπρόσωπο της Ντόρας Νίκο Τζάνε πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας τα τελευταία 7 χρόνια!! να αναμένετε να καταπιεί την γλώσσα του και να λέει τώρα ότι είναι Νέα Δημοκρατία και ας μην πήγε ούτε στο χορό του κόμματος που τον ανέδειξε, την προηγούμενη εβδομάδα έτσι για τα προσχήματα..μήπως δεν του έδωσε τσάμπα πρόσκληση ο Π. Μαντάς και είναι αυτό το πρόσχημα?
Η ΝΔ συγκεντρώνει 31% έναντι 30,5% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 12%, ο ΛΑΟΣ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, οι Οικολόγοι με 3%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Χρυσή Αυγή και η Δημοκρατική Συμμαχία που παίρνουν από 1%, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών με 0,5% και τα λοιπά κόμματα με 4,5%.
Στην ίδια έρευνα το 86% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, το 91% δηλώνουν καθόλου ή όχι και τόσο ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση χειρίζεται την κρίση.
Στην έρευνα της VPRC υπάρχει και ερώτημα σε σχέση με πιθανό δημοψήφισμα για την αποδοχή του Νέου Μνημονίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό.
Μόνο το 18% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν υπέρ του Νέου Μνημονίου, το 62% ψηφίζουν κατά, το 16% δεν έχουν αποφασίσει και το 4% δεν απαντούν.
Ολόκληρη η έρευνα της VPRC δημοσιεύεται αύριο στο περιοδικό Επίκαιρα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: