Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Η Ατιμωρησία πάει σύννεφο στην Ελλάδα..

SHARE
Ατιμωρησία διαπίστωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ο οποίος στους ελέγχους που διενήργησε , άσκησε 194 ενστάσεις κατά αποφάσεων συλλογικών ή µονοµελών πειθαρχικών οργάνων, σύµφωνα µε την προβλεπόµενη νοµοθεσία. Οι λόγοι που επέβαλαν την άσκηση ένστασης κατά των αποφάσεων αυτών είναι κυρίως : Α. η επιβολή υπερβολικά επιεικών ποινών σε σχέση µε τη βαρύτητα των παραπτωµάτων, Β. η µη ορθή εκτίµηση αποδεικτικών στοιχείων όπως ένορκες διοικητικές εξετάσεις και πορίσµατα των σωµάτων και υπηρεσιών επιθεώρησης και ελέγχου, µε τα οποία προτείνεται ο πειθαρχικός έλεγχος υπαλλήλων για ενέργειες ή παραλείψεις τους ως εµπλεκόµενων στις εν λόγω υποθέσεις, Γ.η ανεπαρκής αιτιολόγηση των πειθαρχικών αποφάσεων σε αντίθεση µε όσα οι κείµενες διατάξεις, πάγια νοµολογία του ΣτΕ και των διοικητικών δικαστηρίων αλλά και οι θεµελιώδεις αρχές του διοικητικού δικαίου, επιτάσσουν.
Επιλέγω:=>Παύση 4,5 μηνών σε καθηγητή για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον Η/Υ.Ο εγκαλούµενος εκπαιδευτικός µαζί µε άλλα 15 άτοµα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, διακινούσαν από κοινού στο Internet µέσω του προγράµµατος KaZaA εικόνες παιδικής πορνογραφίας.ο εκπαιδευτικός παραδέχθηκε την αποθήκευση των εικόνων, αποδίδοντάς τη στην απειρία του και δικαιολόγησε τη διατήρησή τους στον Η/Υ του, προκειµένου να κάνει καταγγελία σε απροσδιόριστο χρόνο στον Εισαγγελέα και παράλληλα να δηµιουργήσει ένα πρόγραµµα αγωγής υγείας κατά των εικόνων αυτών.

=>Παύση έξι μηνών σε καθηγητή για αγορά ναρκωτικών που την 09-02-2007 συνελήφθη και παραπέµφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, όπου ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθµό ακουργήµατος για αγορά ναρκωτικών,εισαγωγή στην επικράτεια, αποστολή δέµατος που περιείχε ναρκωτικά, απλή συνέργεια σε διάθεση και κατοχή ναρκωτικών.

=>Παύση έξι μηνών σε εκπαιδευτικό για οπλοκατοχή κλοπή κατά συναυτουργία κλπ...Διαβάστε μέσα το κατηγορητήριο =Περικοπή αποδοχών είκοσι (20) ηµερών σε εκπαιδευτικό για ένα υπόλοιπο 8.363 Euro.Ο εγκαλούµενος εκπαιδευτικός υπήρξε οικονοµικός διαχειριστής και υπόλογος προγράµµατος[...]Από το πρόγραµµα αυτό δηµιουργήθηκε ένα υπόλοιπο 8.363 Euro το οποίο η αρµόδια ∆/νση Ευρ. Επιτροπής έχει µε ειδοποιητήριο ζητήσει να της επιστραφεί έως 31-12-2005.[...]Στις επανειληµµένες κλήσεις να ενηµερώσει την Υπηρεσία...δολίως απέφυγε να παρουσιαστεί και να δώσει εξηγήσεις, ενώ δολίως υπεξαίρεσε έγγραφα της Υπηρεσίας.

=>Προσωρινή παύση έξι μηνών για πλαστά ένσηµα.Ο εγκαλούµενος ως υπάλληλος µέχρι 10-3-02 επικόλλησε, εν γνώσει του, στο βιβλιάριο ενσήµων της κόρης του πλαστά ένσηµα, τα οποία όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του τα µάζευε από το δάπεδο του γραφείου του στο οποίο ήταν πεταµένα επειδή έπεφταν από διάφορα ασφαλιστικά βιβλιάρια, στα οποία δεν ήταν καλά επικολληµένα....
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: