Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου στα εστιατόρια θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα.
Συγκεκριμένα, οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.
Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
SHARE
Author: ellinas verified_user
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
RELATED STORIES
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται η προκήρυξ
Ηλεκτρικό ρεύμα: Χάος με τις αυξήσεις – Ποιοι κερδίζουν και ποιοι καταναλωτές χάνουν Με τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια κυριαρ
"Μαύρος" Γενάρης: Κύμα λουκέτων και απολύσεων 60 χιλιάδες ΑΦΜ "μετανάστευσαν” στη
Το ψωμί, ψωμάκι: Έρχονται οι νέες αυξησεις, εξαιτίας ανόδου της τιμής του αλευριού Νέες αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού αναμένετ
OI κίνδυνοι του 2025 για την Ελλάδα σύµφωνα µε την έκθεση του Φόρουµ του Νταβός Η έλλειψη εργατικού δυναµικού µε
0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:
Δημοσίευση σχολίου