Τα… εύκολα τα λόγια, τα μεγάλα…

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Από μεγάλα λόγια και σʼ αυτές τις εκλογές δεν πήγαμε πίσω. Στα προγράμματα κάποιων παρατάξεων που καλύτερα να μην τις μνημονεύσουμε εδώ και μας κατηγορήσουν κιόλας την ύστατη στιγμή ως… …προβοκάτορες, είδαμε «έργα» που φιγουράρουν εδώ και δεκαετίες στις εξαγγελίες διαφόρων συνδυασμών στην Ηλεία. Τι σου είναι ρε παιδί μου αυτές οι εκλογές! Θέλουν πάντα μεγάλες ιδέες, μεγάλα λόγια. Οι περισσότεροι συναγωνίζονται σε μεγαλοιδεατισμό ακόμη και τον Περικλή, του Χρυσού Αιώνα! Η λέξη «φειδώ» είναι άγνωστη στους συντάκτες των προεκλογικών προγραμμάτων.
Κάνε ρε φίλε μια δέσμη εξαγγελιών εφαρμόσιμη και ρεαλιστική, μην μπαίνεις στον πειρασμό της παροχολογίας, κράτα «πισινή», που λέει ο λαός. Τα γραπτά μένουν, θα εκτεθείτε!
Έτσι λοιπόν εμείς μαζέψαμε όσα προεκλογικά προγράμματα μπορέσαμε για το αρχείο μας, προκειμένου να δούμε στη λήξη των θητειών των νέων δημάρχων αν και πόσα θα έχουν υλοποιηθεί. Διότι, κάποια απ’ αυτά που εξαγγέλθηκαν, έχουμε την αίσθηση ότι ούτε σε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο δεν πρόκειται να μπουν…

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog