Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

OI ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ...

SHARE

«Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην πρόληψη» είναι το θέμα της ...
ομιλίας του κ. Ιωάννη Υφαντόπουλου, Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 19:30 στο Ινστιτούτο Δημόσια Υγείας (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα).
Την ομιλία οργανώνει το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας.
Σκοπός του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση του πνευμονολόγου κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, τέως Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard, είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος.
Οι διαλέξεις, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου, απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.
Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.
Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος George D. Behrakis της Βοστώνης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.
Τηλ : 210.6470056, 210.331475
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: