Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...

SHARE
«Το DiEM (Democracy in Europe | Movement 2025) είναι στον αέρα» ενημερώνει...
τους ακολούθους του στο Twitter ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης κα τους προσκαλεί να ακολουθήσουν και τον νέο λογαριασμό της κίνησης που έκανε πρεμιέρα στα social media.

Η «Δημοκρατία στην Ευρώπη|Κίνημα 2025» με τα λατινικά αρχικά DiEM, θα έχει στο εξής παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα, με λογαριασμούς τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκδημοκρατιστεί ή θα διαλυθεί», είναι το πρώτο μήνυμα που αναρτήθηκε και στους δύο λογαριασμούς.

Στις 23 Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ιταλικό περιοδικό L'Espresso, ο πρώην υπ. Οικονομικών είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του: «Τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσω το κίνημα μου, που θα έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, με ένα στόχο: τον ριζικό εκδημοκρατισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θέλω να αποδείξω ότι υπάρχει τρίτη εναλλακτική λύση για όσους θέλουν την επιστροφή στο έθνος-κράτος και για εκείνους που αποδέχονται τις αυταρχικές πολιτικές των αντι-δημοκρατικών ευρωπαϊκών χωρών».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: