Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Bild: Ο Τσίπρας έστειλε τον Παυλόπουλο στη Γερμανία για επαιτεία και εκβιασμό

SHARE
Bild: Ο Τσίπρας έστειλε τον Παυλόπουλο στη Γερμανία για επαιτεία και εκβιασμό

Στην επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Γερμανία αναφέρεται η  γερμανική εφημερίδα Bild, επισημαίνοντας σε άρθρο της ότι η Ελλάδα συνεχίζει το πόκερ για περαιτέρω βοήθεια.
Όπως υπογραμμίζει η Bild, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βλέποντας την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, έστειλε στην χώρα της Μέρκελ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει χρήματα.
«Στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στέλνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Βερολίνο για επαιτεία και για εκβιασμό», γράφει συγκεκριμένα η Bild που σε άλλο σημείο αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, η αποστολή του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ξεκάθαρη: Πρέπει για λογαριασμό του Τσίπρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

Σήμερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα συναντηθεί στην Φρανκφούρτη με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν κατά τη συνάντηση είναι η πορεία του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, αλλά και η πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης, που εφαρμόζει η ΕΚΤ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: