Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ; ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ;

SHARE
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητέ Αλέξη,
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Νίκου Παππά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο! Αιτία η εμμονή του υπουργού να τοποθετήσει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ τον Λάμπη Ταγματάρχη...


Ενώ όπως είχε υποσχεθεί ο υπουργός, μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδος, θα είχε ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία διορισμού με την ακρόαση στην επιτροπή της βουλής θεσμών και διαφάνειας, των υποψηφίων, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η πλειοψηφία βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα σφυροκοπούσαν τον Ταγματάρχη και Παππά στην επιτροπή και θα έφερναν σε δύσκολη θέση τον υπουργό. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον υπουργό επικρατείας να διορίσει τους εκλεκτούς του, αφού η επιτροπή έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους της καθυστέρησης διορισμού και της συνάντησης Παππά-Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της βουλής έχει εκφράσει κατ΄επανάληψη τις αντιρρήσεις τόσο στο νομοσχέδιο όσο και στην επιλογή Ταγματάρχη. Το ίδιο έχει πράξει και η Ραχήλ Μακρή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προεδρεύει της επιτροπής και όλα είναι ανοιχτά. Ο Νίκος Παππάς αν και «δεξί» και αριστερό «χέρι» του πρωθυπουργού τρέμει μια απόρριψη από την επιτροπή.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια πιστεύουν ότι ο Παππάς δεν έχει πει όλη την αλήθεια για τον Ταγματάρχη και την εμμονή, του διορισμού του στην ΕΡΤ. Πιστεύουν ότι πίσω από τον διορισμό κρύβονται μιντιακοί παράγοντες, με απώτερο σκοπό τη συρρίκνωση της ΕΡΤ, μέσω Ταγματάρχη.

Με τις υπερεξουσίες που δίνει ο νόμος 4173/2013=4324/2015 στον διευθύνοντα σύμβουλο-και τα άσχετα μέλη του ΔΣ-τον καθιστά υπερηγεμόνα του φορέα και «πιόνι» του υπουργού επικρατείας που τον διορίζει. Στο παιχνίδι παίζει και η  Digea που είναι δημιούργημα των συγκροτημάτων που ελέγχουν την ιδιωτική τηλεόραση.

Ο Λάμπης Ταγματάρχης τονίζουν: είναι επιλογή των καναλαρχών και θέλουν να τον επιβάλλουν για να ελέγχουν την μιντιακή κατάσταση όπως τους επέβαλλαν πάντα, με τη σύμφωνη γνώμη του εκάστοτε υπουργού επικρατείας, χωρίς δίχτυ προστασίας και αξιοκρατία. 
Στην προσπάθεια αυτή διορισμού του Ταγματάρχη σημαντικό ρόλο όπως λένε παίζει και ο Θόδωρος Μιχόπουλος διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, τον οποίο και «καρφώνουν» άγρια.

Ο ίδιος, είναι φίλος με τον Ταγματάρχη. Όταν υπηρετούσε στην ΕΡΤ, εργαζόταν παράλληλα και σε άλλα κανάλια με την κάλυψη Ταγματάρχη και με τα οποία διατηρεί τώρα άριστες «σχέσεις» και θεωρείται Golden Boy. Οι ίδιοι επικρίνουν τη θέση του στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργό λόγω της μόρφωσης που έχει, ενώ αγνοεί μια ξένη γλώσσα, πέρα από την κομματική του ιδιότητα και τη συμμετοχή του στην προεκλογική εκστρατεία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη μάχη για τη Δημαρχία Αθηνών.

Αυτό τονίζουν δεν τιμά μια αριστερή κυβέρνηση. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν άπειροι δικηγόροι, ακόμη πρόσωπα με λογιστική ιδιότητα. Πολλοί από αυτούς εκθέτουν τον πρωθυπουργό δημόσια αντί να τον προστατεύσουν με τις ενεργειές τους.

Τέλος, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελέχη, εκφράζουν επιφυλάξεις, με τι κύρος και αξιοπρέπεια ένας διευθύνων σύμβουλος, που βάλλεται από παντού με αρνητικά σχόλια και επιθέσεις, μπορεί να οδηγήσει την ΕΡΤ σε ασφαλές λιμάνι. Όλοι αυτοί οι «συνεργάτες» αγνοούν ακόμη και τις εντολές του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, για διαφάνεια και αξιοκρατία. Εκτός αν επηρεάζουν την τοποθετησή του «ιατρικοί λόγοι» που επικαλούνται κάποιοι!!!

Εδώ θα ήθελα να εκφράσω και μία προσωπική άποψη για τον κ. Νίκο Παππά. Επειδή είναι άσχετος με τα ΜΜΕ, έχει μπερδέψει τις «κελεμπίες» με τα «ράσα». Αλλά όπως λέει και ο λαός μας «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Κύριε Παππά αυτό να το θυμηθείτε όταν θα εγκαταλείψετε το Μαξίμου! Εγώ δεν είμαι ούτε ΠΟΣΠΕΡΤ, ούτε αγωνιστής. Εσείς, όταν θα εγκαταλείψετε κάποια στιγμή το Μαξίμου, θα μετακομίσετε στην Γλασκώβη το Σοφικό η θα μείνετε Αθήνα! Η ΠΟΣΠΕΡΤ όμως, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και θα αγωνίζεται για μια ελεύθερη δημόσια ραδιοτηλεόραση!

Γι΄αυτό αναγνωρίζω τους αγώνες των εργαζομένων, που χάρη σε αυτούς ανοίξατε την ΕΡΤ και σε ένα μεγάλο βαθμό, σας έστειλαν στην εξουσία. Υποχρεωσή σας ήταν η επαναλειτουργία της. Είναι ντροπή, και τους αδικείτε δημόσια όταν λέτε ότι: «.....Είναι λυπηρό, την ώρα που η διαδικασία επιστροφής των εργαζομένων ξεκινά, ένα τμήμα της ΠΟΣΠΕΡΤ να μιλά για ταφόπλακα». Ξέρετε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες που θα συνδράμουν τον προστευομενό σας;

Αυτοί που συμμετείχαν στην «ταφόπλακα» της ΕΡΤ. Ο «διαχειριστής» υποθέσεων επί θητείας Ταγματάρχη, (που πολλά θα φέρουν οι εργαζόμενοι στη δημοσιότητα επί θητείας του) Μ.Κ., Λ.Ε., Α.Γ., Κ.Π., Χ.Λ., και άλλα πρόσωπα, του ΠΑΣΟΚ που μέσα από την «κολυμβήθρα του σιλωάμ» μετακόμισαν στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ -η θα μετακομίσουν-για συνεχίσουν να εξυπηρετούνται όνειρα και φιλοδοξίες την δήθεν αριστεράς.

Αλέξη στο έχω γράψει πολλές φορές. Πάρε βούρδουλα και ρίξε μερικά «γαμοσταυρίδρια» να ξυπνήσουν πριν κοιμίσουν και εσένα Ο λαός εξακολουθεί να σε εμπιστεύεται και να σε αγαπά!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: