Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Συγκλονιστικές φωτογραφίες πυροσβεστών ..

SHARE


Εδώ  και πολλές ημέρες σε όλη την Ελλάδα οι πυροσβέστες δίνουν πολύ μεγάλη μάχη με τις φλόγες υπό αντίξοες συνθήκες.
Η κόπωση είναι πάρα πολύ μεγάλη αλλά παραμένουν στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου και οι φωτογραφίες τους είναι συγκλονιστικές αλλά και καταδεικνύουν τον μεγάλο τους αγώνα.
Τα τελευταία 24ωρα οι πυροσβέστες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχη με τις φλόγες που κατακαίνε την Αττική, τη Ζάκυνθο, την Αμαλιάδα και άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Η υπερπροσπάθεια, η κόπωση και το άγχος για να προστατέψουν τους συνανθρώπους τους, τις περιουσίες όσων βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν τα σπίτια τους, αλλά και τα δάση που είναι ανυπεράσπιστα απέναντι στην πύρινη λαίλαπα αποτυπώνονται στο φωτογραφικό φακό.
Βγαίνουν από τη μάχη με τη φωτιά για να κάνουν μικρά διαλείμματα για λίγο νερό και φαγητό, ακόμα και για να φροντίσουν τα αμέτρητα χτυπήματα και εγκαύματα που έχουν στο σώμα τους. Αμέσως επιστρέφουν στο καθήκον δίνοντας το 100% των δυνάμεων τους απέναντι στη φωτιά και πάντα με κίνδυνο ακόμα για την ίδια τους τη ζωή.



SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: