Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΟΤΙΚΑ Παράταση έως 29 Δεκεμβρίου για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών

SHARE
Με απόφαση του Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς καμία επιβάρυνση,  μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου όλοι οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη πληρωμή των οφειλών τους.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων που εξεδόθη αργά χθες το βράδυ μετά το κλείσιμο των τραπεζών και μετά την ανάδειξη του προβλήματος από την εφημερίδα «Πατρίς».
Να σημειωθεί ότι την παράταση είχαν ζητήσει με ερωτήσεις τους στη Βουλή και αρκετοί βουλευτές υποστηρίζοντας ότι το δικαίωμα καταβολής των εισφορών μέχρι τέλος Δεκεμβρίου (όπως ίσχυε μέχρι τώρα), έδινε στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, αφού πρώτα είχαν πληρωθεί από εμπόρους και συνεταιρισμούς για την αγροτική και κτηνοτροφική τους παραγωγή.
Αρκετοί ήταν πάντως εκείνοι που έσπευσαν να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους φοβούμενοι ότι θα μείνουν χωρίς ασφάλιση για αυτό και έξω από ταχυδρομεία και τράπεζες δημιουργήθηκαν ουρές.
Τη Δευτέρα 1/12 η καταβολή συντάξεων του ΟΓΑ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, η σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου 2014 θα καταβληθεί σε 692.260 συνταξιούχους του οργανισμού με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014. Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου 2014 ανέρχεται στο ποσό των 311.353.814,99 ευρώ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: