Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς η ενιαία αγροτική ενίσχυση

SHARE
Στους λογαριασμούς των δικαιούχων βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης τα χρηματικά ποσά της προκαταβολής της πολυαναμενόμενης Ενιαίας Ενίσχυσης του 2014. Τα χρηματικά ποσά των δικαιούχων θα «φαίνονται» στους λογαριασμούς τους από το βράδυ ενώ αναλήψεις από τα γκισέ των τραπεζών θα μπορούν να γίνονται από την Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου.
Η προκαταβολή φθάνει τα 886.500.000 ευρώ σε συνολικά 656.700 δικαιούχους. Τις επόμενες ώρες η πληρωμή αναμένεται να ανακοινωθεί και στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Να σημειωθεί ότι για την πληρωμή αυτή δεν θα γίνουν παρακρατήσεις για τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ΟΓΑ.
Το υπόλοιπο των επιδοτήσεων, ύψους 1 δισ. ευρώ, θα καταβληθεί όπως κάθε χρόνο, έως το τέλος του έτους. Παράλληλα, - σύμφωνα και με σημερινές δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Πάρι Κουκουλόπουλου - υπολογίζεται ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου τα συνολικά ποσά που θα εισρεύσουν στον αγροτικό τομέα, δηλαδή επιδοτήσεις, πληρωμές βιολογικών και αποπληρωμή προγραμμάτων προηγούμενων ετών κ.α., θα προσεγγίσουν τα 2,8 δισ. ευρώ.
Όσον αφορά στην εξισωτική αποζημίωση που δίδεται σε κτηνοτρόφους μειονεκτικών και ορεινών περιοχών, ο κ. Κουκουλόπουλος σημείωσε πως μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 110 εκατ. ευρώ και ο στόχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι να καταβληθούν άλλα 130 εκατ. ευρώ έως το τέλος Δεκέμβρη.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: