Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Σιγή ασυρμάτου» για τις χαριστικές κεραίες της Ζακύνθου

SHARE
Με απόλυτη σιωπή αντιμετώπισε η απερχόμενη δημοτική αρχή τις καταγγελίες για χαριστικές κεραίες ίντερνετ που έχει τοποθετήσει για λογιαριασμό ιδιωτών που εισπράττουν συνδρομές σε διάφορα δημοτικά κτίρια, σε μια περίοδο που όλοι σχεδόν οι Δήμοι της χώρας προσφέρουν δωρεάν ίντερνετ στους δημότες και πρόσφατα η κυβέρνηση πήρε πρωτοβουλία να προσφέρει δωρεάν ίντερνετ σε χιλιάδες νοικοκυριά απομακρυσμένων περιοχών.
Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά τη διατύπωση καταγγελιών για διαπλεκόμενες σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα και τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τιμόθεος Ζώντος προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες του αποδίδοντας ευθύνη για τις κεραίες στο λιμάνι στους μισθωτές των καταστημάτων και στην κοινοπραξία Ζακυνθινών πλοίων που φιλοξείται σε κιόσκι του Λιμενικού Ταμείου.
Παρά το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει καταγγελθεί εδώ και πολλούς μήνες ότι υποβάθμισε την παροχή δωρεάν ίντερνετ στο λιμάνι για να διευκολυνθούν οι ιδιώτες που πουλάνε ίντερνετ ο κ. Ζώντος περιορίστηκε να πει ότι η εγκάτάσταση στο Πόρτο είναι για τις ανάγκες της υπηρεσίας του Λιμενικού ταμείου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: