Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Παίρνει κωδικό και δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες το Πάτρα - Πύργος!

SHARE
Θέμα λίγων ημερών είναι η δημοπράτηση του έργου Πάτρα- Πύργος του οδικού άξονα της Ολυμπίας οδού έπειτα από τη νέα επικοινωνία που είχε χθες το μεσημέρι ο τ.υπουργός και βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας με τον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Εκείνο το οποίο κατέστη σαφές από τον κ Χρυσοχοίδη είναι το γεγονός ότι όλα έχουν ετοιμαστεί από πλευράς του υπουργείου( τεύχη δημοπράτησης κλπ) και απομένει η κωδικοποίηση του έργου( ως δημόσιο)  στο νέο  πρόγραμμα ΣΕΣ 2014-2020 του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Ο κ Τζαβάρας έπειτα από την επικοινωνία με τον κ Χρυσοχοίδη έλαβε την διαβεβαίωση και από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκο Δένδια ότι μέσα στις προσεχείς  ημέρες με την ταξινόμηση  που γίνεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου  των έργων του νέου ΕΣΠΑ  θα μπει και το Πάτρα- Πύργος. Αυτή η σημαντική εξέλιξη βάζει τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για καθυστέρηση των διαδικασιών που αφορούσε την δημοπράτηση ενός μεγάλου και  αναπτυξιακού έργου για την Ηλεία. Άλλωστε όπως είχε επιβεβαιωθεί και σε παλιότερες  συναντήσεις του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τον Κώστα Τζαβάρα το έργο δεν θα μπορούσε να μην γίνει την στιγμή που είχε την κυβερνητική έγκριση.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: