Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στο Πύργο ζούσε ο Αλβανός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

SHARE
Στην πόλη του Πύργου, ζούσε τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια ο 45χρονος Αλβανός, που σκοτώθηκε προχθές το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκίδας, στο 140ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων κοντά στην Άρτα.

Το αυτοκίνητο του 45χρονου, Σαμπάν Τσόγκα, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος, η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών περίπου, που τραυματίσθηκαν κατά τη σύγκρουση, ξέφυγε της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και καρφώθηκε πάνω στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκίδας, που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομόλογιο Ιωάννινα – Χαλκίδα. Από τη μετωπική σύγκρουση νεκρός ανασύρθηκε ο 45χρονος Αλβανός και τραυματίες η γυναίκα του με τα δύο παιδιά τους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Χαλκίδας καθώς και οκτώ επιβάτες.

Επέστρεφε από Αλβανία

Ο άτυχος 45χρονος, είχε επισκεφθεί, σύμφωνα με πηγές, την πατρίδα του, τις τελευταίες ημέρες, όπου είχε πάει να δει τους δικούς του, στην Αλβανία, μαζί με την γυναίκα του και τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 12 και 14 ετών περίπου. Ο τρίτος γιος της οικογένειας, ηλικίας 21 ετών, είχε παραμείνει στον Πύργο, όπου τελευταία εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε πως λίγο πριν φτάσουν στην πόλη όπου ζούσαν, εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, η μοίρα είχε διαγράψει μια τόσο τραγική ιστορία για τον άτυχο Σαμπάν Τσόγκα.

Συγκλονισμένη η γειτονιά του

Μόλις η είδηση του θανάτου του 45χρονου, έγινε γνωστή στην κλειστή κοινωνία του Πύργου, κανείς δεν πίστευε πως «έφυγε» από τη ζωή ο άτυχος άνδρας, που κατοικούσε στην οδό Ζαΐμη στον Πύργο ενώ ήταν ευρύτερα γνωστός, καθώς στο παρελθόν είχε εργασθεί σε αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής. Τραγική ειρωνεία ήταν ο 21χρονος γιος του, ο οποίος, έχοντας μείνει στον Πύργο, ανέμενε προχθές το βράδυ να δει και πάλι τους δικούς του, που επέστρεφαν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στον τόπο όπου κατάγονταν.

SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: