Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Παράταση στις αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού

SHARE
Εως αύριο Τρίτη 12 Αυγούστου και μέχρι τις 2 το μεσημέρι παρατείνεται η δυνατότητα υποβολής μόνο ηλεκτρονικά αιτήσεων για τη συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού η παράταση δίνεται εξαιτίας προβλημάτων - λόγω υπερφόρτωσης - του συστήματος στο οποίο τόσο οι δικαιούχοι όσοι και οι υποψήφιοι πάροχοι υπέβαλαν αιτήσεις.
Ταυτόχρονα ο ΟΑΕΔ τονίζει ότι όσοι υποβάλουν αίτηση, μέχρι αύριο στις 2 το μεσημέρι, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσέλθουν στις υπηρεσίες του Οργανισμού, προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Σημειώνεται ότι κανονικά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων αλλά και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ολοκληρώνονταν σήμερα στις 11:30 το πρωί.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: