Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου που σκότωσε ο πατέρας του στο Άστρος!

SHARE

"Οι γονείς του Γιάννη τον μισούσαν"

Την ολέθρια σχέση του 39χρονου Γιάννη, που σκότωσε o πατέρας του στο Άστρος Κυνουρίας, με την οικογένεια του περιγράφει η αρραβωνιαστικιά του!
Η γυναίκα είχε σχέση μαζί του εδώ και πέντε χρόνια και έμενε μαζί του τα τελευταία τρία χρόνια στο Περιστέρι!
«Δεν τον θέλανε τον Γιάννη, γιατί δεν ήταν δάσκαλος όπως οι αδελφές του, τον θεωρούσαν βλάκα, ανίκανο και τεμπέλη γιατί δεν τελείωσε τη σχολή του, την γυμναστική ακαδημία. Τώρα με τις πράξεις τους μου έδειξαν ότι τον μισούσαν. Μου είχε αναφέρει ένα περιστατικό ότι όταν ήταν δέκα χρόνων ο πατέρας του, του είχε σπάσει την μαγκούρα στην πλάτη. Επίσης ο πατέρας του, του έλεγε συνέχεια ''εγώ σε ταΐζω’’, είχε ξανασηκώσει όπλο στο παρελθόν και τον είχε απειλήσει. Εκείνος μου είχε πει ''ντρέπομαι που με γέννησαν αυτοί οι άνθρωποι’’».
Κλαίγοντας ασταμάτητα η σύντροφός του περιγράφει το τελευταίο πρωινό που πέρασαν μαζί.

«Τον δεκαπενταύγουστο ξυπνήσαμε και ήπιαμε καφέ συζητώντας όπως κάθε μέρα. Μια εβδομάδα νωρίτερα του είχε τηλεφωνήσει η μάνα του και του ζήτησε να πάει στο χωριό να πάρει τα πράγματά του, κάτι βιβλία και χαρτιά. Άλλες δυο φορές τον είχαν διώξει από το σπίτι. Του είπα ότι θέλω να πάω μαζί του, αλλά βγήκα να επισκεφτώ τους συγγενείς μου και όταν γύρισα το αυτοκίνητο έλειπε. Όσο περνούσε η ώρα και δεν επέστρεφε είχα τρελαθεί από την αγωνία γιατί το κινητό του ήταν κλειστό. Αργά το απόγευμα πήρα στο σπίτι των γονιών του, το σήκωσε μια αστυνομικός και μου είπε ότι είναι νεκρός. Αμέσως έφυγα για την Ασφάλεια Τρίπολης, όπου είχαν και τους γονείς του. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι είχε γίνει, αλλά αργότερα άκουσα τους αστυνομικούς που φώναζαν ''το παιδί σας;’’. Κάποια στιγμή βγήκε ένας αστυνομικός βουρκωμένος. Του λέω ‘’πες  μου αυτοί το έκαναν;’’ Και μου απάντησε ''ηρέμησε και πήγαινε σπίτι σου’’. Τότε κατάλαβα τι είχε γίνει. Κατάλαβα ότι με αγαπούσε πραγματικά. Δεν με πήρε μαζί του για να με προστατέψει. Αυτός ο άνθρωπος δεν σκέφτηκε το παιδί του, εμένα θα σκεφτόταν; Αν είχε λίγο φιλότιμο, μετά θα είχε γυρίσει την καραμπίνα επάνω του. Να χάσω τον άνθρωπό μου από ατύχημα, από αρρώστια, να το αντέξω. Αλλά να μου τον σκοτώσει ο πατέρας του και μετά να του βάλει φωτιά να τον κάψει;»
Μάλιστα η 32χρονη εμφανίστηκε στα δικαστήρια Ναυπλίου την ημέρα που απολογούνταν οι γονείς του θύματος και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα δημοσιεύματα.
Μαζί με τη δικηγόρο της, έχει ζητήσει παρέμβαση του εισαγγελέα για να της αποδοθεί η σορός του συντρόφου της για ταφή όταν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση..
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: