Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ;

SHARE
Εξ' όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ,  η τροπολογία του άρθρου 49 που πέρασε από το θερινό τμήμα της Βουλής αποτελεί κλειδί...
για τη βιωσιμότητα του Εθνικού μας αγώνα τα επόμενα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει και το τοπίο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Με την προσπάθεια του βουλευτή της Ν.Δημοκρατίας, Χρήστου Δήμα και την εισήγηση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρασε από τη Βουλή η τροποποίηση στο άρθρο 49 που αφορά στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου.
Έτσι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πλέον έχει τη νομιμοποίηση να καταβάλει το παράβολο των 170 χιλιάδων ευρώ για το Ακρόπολις του 2014 προς τη FIA, ενώ ταυτόχρονα η οργάνωση οποιουδήποτε αγώνα αυτοκινήτου εντός ελληνικής επικράτειας μπορεί να γίνει από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Αυτό είναι ένα πάγιο διαχρονικό αίτημα των αγωνιζομένων στους ελληνικούς αγώνες που επιτέλους ικανοποιείται.
Μένει να δούμε όλη την απόφαση όταν γίνει ΦΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή στο ρεπορτάζ που είναι  σε πλήρη εξέλιξη καταγράφονται τα άνωθεν δεδομένα. Για ό,τι νεώτερο πάνω στο θέμα θα επανέλθουμε.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: