Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ - ΣΕ ΔΟΜΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

SHARE
ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΑΔΩΝΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΒΟΡΙΔΗΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Αυτό που έπρεπε να κάνει ο πρωθυπουργόςπριν από τις εκλογές για να εκτονώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια των ελεύθερων επαγγελματιών, των μικρομεσαίων και των γιατρών, φαίνεται πως θα το κάνει τώρα. Σύμφωνα με τονΒηματοδότη μετά... 
το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στα επόμενα βήματα του σχεδίου του Αντώνη Σαμαρά πρώτος έρχεται ο ανασχηματισμός. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται και άλλοι μετακινούνται.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο πρώτος που φαίνεται να αλλάζει πόστο είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Εξαιτίας της πολιτικής του η ΝΔ πλήρωσε πολύ ακριβά στις εκλογές την αντιπάθεια που του έχουν οι Νεοδημοκράτες ελεύθεροι επαγγελματίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλλον φεύγει από την κυβέρνηση, αφού δεν είναι λίγοι στη ΝΔ αυτοί που του καταλογίζουν ότι με την πολιτική του απομάκρυνε το πιο συμπαγές κλαδικό σώμα της ΝΔ, αυτό των γιατρών.
Στην κυβέρνηση εισέρχεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Το θέμα είναι σε ποιο υπουργείο πάει. Ο ίδιος φαίνεται πως θέλει το Ανάπτυξης, αλλά μάλλον θα του προτείνουν το Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε περίπτωση που πάει εκεί είναι πολύ πιθανόν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να πάει στο Υγείας. Οι πιο πιθανοί να φύγουν από την κυβέρνηση ή να μετακινηθούν είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου (από το Δικαιοσύνης), ο Νίκος Δένδιας (ο ίδιος ζήτησε να μετακινηθεί και  ορισμένοι τον θέλουν στο Ανάπτυξης) και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Είναι βεβαίως και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος είναι έτοιμος να μπει στην κυβέρνηση σε οποιαδήποτε θέση, φτάνει να υπουργοποιηθεί.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: