Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

''ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ'' ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥ...

SHARE
Προσωρινό «φύλλο πορείας» για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ έχουν λάβει δεκάδες οδηγοί δήμων και περιφερειών καθώς και του ΕΚΑΒ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά...
της διαθεσιμότητας του κλάδου οδηγών ΕΣΥ. 

Περίπου 640 οδηγοί δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων τέθηκαν από χθες σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν μήνα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο ΕΚΑΒ το οποίο θα έχει εφεξής και την ευθύνη για τον κεντρικό σχεδιασμό της σχετικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει περιγράψει ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, το ΕΚΑΒ θα διαθέτει στα νοσοκομεία ανά εξάμηνο οδηγούς από το σύνολο των υπηρετούντων ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, όμως, το ΕΚΑΒ θα επιχειρεί να… εξοικονομεί οδηγούς από αυτούς που το ίδιο διαθέτει ώστε να μην απορρυθμιστούν οι μεταφορές των νοσοκομείων.
Συγκεκριμένα το ΕΚΑΒ έχει αναλάβει να καλύψει τις ανάγκες σε ό,τι αφορά στη διακομιδή ασθενών, μονάδων αίματος και βιολογικού υλικού. 

Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσέφεραν οι οδηγοί των νοσοκομείων, όπως μεταφορές τροφίμων, ιματισμού κ.α., οι Υγειονομικές Περιφέρειες είτε αναθέτουν προσωρινά αυτά τα καθήκοντα σε υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων των ίδιων των νοσοκομείων, είτε ζητούν από τις  Περιφέρειες και τους Δήμους να προχωρήσουν σε  προσωρινή μετακίνηση οδηγών προς τα νοσοκομεία της περιοχής τους.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: