Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....

SHARE
Με πλαστικά μπουκάλια νερού και φρούτα, εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, οι οποίοι συμμετέχουν στη διαδήλωση έξω από τη Βουλή των στηΛευκωσία προσπαθούν να εισέλθουν εντός του κτιρίου.Εκατοντάδες εργαζόμενοι φωνάζοντας "πουλημένοι" και γιουχαΐζοντας τους βουλευτές, αγανακτισμένοι και οργισμένοι, έριξαν το κιγκλίδωμα που τοποθέτησε η Αστυνομία για να περιορίσει τους διαδηλωτές από το να εισέλθουν στο κτίριο.Εντός του κτηρίου, συνεχίζεται ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις.
Εντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή, που προσπάθησε να ανακόψει τους διαδηλωτές, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να φθάσουν μέχρι την είσοδο της Βουλής και να προσπαθούν να εισέλθουν.Φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να υπήρξαν και μικροτραυματισμοί αστυνομικών και διαδηλωτών.Στην προσπάθεια της Αστυνομίας να ανακόψει το πλήθος ρίχθηκαν κροτίδες. Τώρα οι διαδηλωτές βρίσκονται στο χώρο στάθμευση προσπαθώντας να εισέλθουν στο κτήριο από πλαϊνή είσοδο. Από την οργή των διαδηλωτών δεν γλίτωσαν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δέχονται προπηλακισμούς.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: