Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ

SHARE
ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο κ. Δένδιας στοχοποίησε την ελληνική σημαία δίνοντας εντολές να συλλαμβάνονται όσοι έφεραν το εθνόσημο στο πέτο ή όσοι είχαν υψωμένες σημαίες στα μπαλκόνια τους. Έψαχνε να βρεισχέσεις της ελληνικής σημαίας με ...εγκληματικές οργανώσεις!
Αυτά τα πολιτικά σκύβαλα μην σας φοβίζουν. Ας υψώσουμε τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια μας. Η Ελλάδα είναι μία και όλη ζηλεύουν και την Πατρίδα μας και τους Έλληνες. Γι' αυτό στοχοποιούν την ελληνική σημαία βάζοντας τους εντολοδόζους τους να κυνηγούν το εθνικό μας σύμβολο και να επιδιώκουν να αλώσουν οτιδήποτε ελληνικό!

Ας το καταλάβουμε ότι οφείλουμε στα παιδιά μας, την τόσο πληγωμένη αυτή γενιά, να αγωνιστούμε και να τους παραδώσουμε έναν τόπο καλύτερο. Το οφείλουμε και στην Ιστορία μας και στα αίμα των ηρωικών προγόνων μας. Οι Έλληνες είναι πατριώτες και ψυχωμένοι. Δεν επιτρέπεται να λυγίζουν στην Σκύλλα την Μέρκελ, τον νεοναζιστή Σόϊμπλε, στους διεθνείς τοκογλύφους και στους εδώ πολιτικούς δοσίλογους. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγαπάμε την Πατρίδα μας γι' αυτό και υψώνουμε τις ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι μας!!!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: