Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

''ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ''...

SHARE
Σε αδιέξοδο οδηγούν τη μία μετά την άλλη ελληνική επιχείρηση η «ακραία» πολιτική λιτότητας και η «πλήρως ανορθολογική και αντιαναπτυξιακή» πολιτική ...
που ασκείται σε σχέση με το τραπεζικό ζήτημα, δήλωσε ο Γ. Σταθάκης, υπεύθυνος τομέα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το κλείσιμο της αλυσίδας Sprider Stores.
Ο κ. Σταθάκης χαρακτήρισε το κλείσιμο των Sprider τελευταία σκηνή στο εξελισσόμενο  «δράμα του success story» της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά .
«Η, κατά το παρελθόν δυναμική, επιχείρηση πλήγηκε όπως και το σύνολο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, αλλά η χαριστική βολή ήρθε από την αδυναμία της να αντλήσει κεφάλαια από το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, προσθέτοντας έτσι τους εναπομείναντες εργαζομένους της στις ατελείωτες λίστες των απολυμένων των μνημονίων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουν τα δεδουλευμένα τους» δήλωσε ο κ. Σταθάκης, καταλήγοντας ότι μόνη ελπίδα για την οικονομία είναι μια αριστερή κυβέρνηση.
Πηγή : naftemporiki.gr 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: