Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Καθημερινά συμβαίνει ένας λυσσαλέος πόλεμος που εσύ δεν το μαθαίνεις !

SHARE


Για αυτό και πολλοί καλοπροαίρετοι σχολιαστές (περαν απο τα πρακτορακια) πολλές φορές μπερδεύονται στην επιφάνεια της πληροφορίας και εύκολα κάνουν κριτική προς εμάς ότι δεν δώσαμε σωστά στοιχεία η πέσαμε έξω!
Παρακάτω θα σας δώσω μια μετάφραση από γερμανικό ιστολογιο (ευχαριστούμε τον Γιάννη και για την μετάφραση και για την ανακάλυψη) και θα ήθελα να συγκρίνεται την πληροφορία με όλα όσα σας λεν οτι θα συμβούν η δεν θα συμβούν! Το γερμανικό ιστολογιο είναι αυτό http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/09/25/obama-laat-arrestatieteam-liquideren-geen-false-flag/ .
Να θυμάσαι ότι όταν βγάζουμε στο πεδίο πληροφορία ταυτόχρονα οι αντίθετες δυνάμεις προσπαθούν να την σβήσουν ,όταν το κάνουν αυτοί και προσπαθούν να επέμβουν στο πεδίο το ίδιο κάνουμε εμείς ...
βγάλε συμπεράσματα μόνος σου για το τι έχει παιχτεί τις τελευταίες μέρες,,,,δες τι σου έχω δώσει και σκέψου...ο Οκτώβριος μπήκε ... !!
Ο Ομπάμα διατάζει την δολοφονία των ειδικών δυνάμεων - ΔΕΝ ειναι false flag;
Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβρη 2013 21 ΣΧΟΛΙΑ
Η false flag " επίθεση της 16ης Σεπτεμβρίου που τωρα εγινε γνωστο για τα μέλη της Αστυνομίκης ειδικής δύναμης στο στρατόπεδο του Ναυτικού των ΗΠΑ , θα μπορούσε να έχει ένα τελείως διαφορετικό λόγο.
Με αυτο το συμπέρασμα μπορεί κανείς να αντλήσει κάποια ελπίδα , ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Αμερική που αντιτίθενται στις ενέργειες της Corporate DC και στο καθήκον με επικεφαλής τον Barry Soetoro , γνωστός και ως Ομπάμα .
Από διαφορετικές πληροφορίες που παίρνουμε βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ενα μέρος του προηγούμενου άρθρου μας χρειάζεται κάποια διόρθωση. Οπως και στην συντριβή του καθε αεροπλάνου, το πρώτο ερώτημα θα επρέπε να είναι : «Ποιοι ήταν στο αεροσκάφος " Έτσι άμεσα πρέπει να γνωρίζουμε: " Ποιοι είναι τα θύματα; " πρωτα ηταν τρία, στη συνέχεια εγιναν 12 , τέλος 13 μέλη ένος συγκεκριμένου ειδικου τμήματος που σκοτώθηκαν .
Συνδυάζουμε αυτή την επίθεση πρώτα με ενα άλλο μήνυμα που δεν ειπώθηκε στα μεντια , αλλα τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες . Αυτό το μήνυμα της 20ης Σεπτεμβρίου Αναφέρθηκε στην κακη ψυχική υγεία του Barry S. και θα ήταν μια σατιρικη ιστορία - ψεύτικη είδηση , μια φάρσα . Δεξιές λυσσαλέες blogs Που εκαναν πλακα για την υγεία του.
Τον κοροιδευαν για την "αμηχανία " του να επιτεθεί στη Συρία , η αξιοπιστία του προέδρου Barry δεν υπάρχει πια. Η Ρητορική του προεκλογική εκστρατεία του 2008 , δηλαδή ακουγόταν πολύ διαφορετική . Θα υπήρχε μεγαλύτερη διαφάνεια κατά τη διάρκεια της θητείας του , τα χρέη θα ειχαν μειώθει και τα στρατεύματα που σταθμεύουν σε άλλες χώρες θα γύριζαν πίσω . Με την πολιτική του υπάρχει ακόμη λιγότερη διαφάνεια από ό, τι με τους προκατόχους του . Χρέος Ποτέ δεν ήταν τοσο σαν βουνό.
Μεσα στο καθεστώς του Ομπαμα απο 8,000 δισ. ευρώ αυξήθηκε το χρέος σε 17,000 δισ. ευρώ. Προκατόχοι του σαν τον Ρέιγκαν ,
Μπους και, Κλίντον , Μπους Τζούνιορ εφεραν το χρέος απο 1.000 δισ. σε 8.000 δισ. ευρώ σε μια περίοδο 30 ετών . Ο Barry S. κατάφερε το ίδιο μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια .
Εν τω μεταξύ, η corporate DC εχει στην κατοχή σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 850 βάσεις. Υπάρχουν μόνο 43 χώρες στον κόσμο που δεν έχουν Αμερικανικες βάσεις. Υπάρχουν 39 χώρες στις οποίες υπαρχει μόνο μία βάση και σε 140 χώρες υπάρχουν περισσότερες απο μια. Συνολικά υπάρχουν 5.300 αμερικανικές βάσεις σε όλο τον κόσμο , 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων - Η corporate DC είναι o μεγαλύτερoς μεσιτης (μεγιστάνα) στον κόσμο. Με τον Barry αφεντικό.
" change - Yes, we can! "
Στις 16 Σεπτεμβρίου Ειδικοί Αντιπρόσωποι του Στρατιωτικού (Navy ) , 12 στο σύνολο, εφυγαν απο το Πεντάγωνο κάτω από τη βαριά στρατιωτική συνοδεία για το Ναύσταθμο στην Ουάσιγκτον. Ταξίδεψαν με ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σκοπο.
Αυτή η ομάδα είχε στοιχεία για συνωμοσία του Barry S. και των « συμβούλων » για ένα μικρο -Nuke κάπου στην Ουάσιγκτον που επρεπε να εκραγεί . Είμαστε πλέον γνώμονες ότι κάτι σαν " ατομική βόμβα " δεν θα λειτουργούσε όπως θα ήθελαν , αλλά αντίθετα μια «dirty bomb » θα δημιουργούσε περισσότερο ανθρώπινο πόνο.
Οι Ειδικές δυνάμεις ήταν μέλη του NCIS ( Ναυτικό Ποινικό Ελεγκτικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ ) και το Γραφείο των ΗΠΑ στην Provost . Και οι δύο ειδικες υπηρεσίες έχουν παραρτήματα εντός των πυλών του ναυπηγείου της Ουάσιγκτον :
[ 1 ] Το Γραφείο του Provost είναι το πάτωμα του νέου Building 34 , 1 First Avenue , Charlestown Ναυπηγείο ναυτικού
[ 2 ] NCIS βρίσκεται στη διεύθυνση 716 Sicard STREET SE , Suite 2000 , WASHINGTON Navy Yard , DC
Η προετοιμασία επέμβασης με στόχο τον Λευκό Οίκο για την σύλληψη του Barry S. με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, ηταν σχεδόν έτοιμη. Με την κατηγορία μη εξουσιοδοτημένης επιθέσης ξένης δύναμης ( Συρία) και την τοποθέτηση ενός όπλου μαζικής καταστροφής στη χώρα.
Η NCIS έχει ειδική εξουσιοδότηση Απο το αμερικανικο υπουργείου του Πολεμικού Ναυτικού για να εκτελέσει τέτοιου είδους αποστολές. Το office of the Provost (Έρευνα και συλλήψεις) μια εσωτερική υπηρεσία με μεγαλο ρολο στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας στ εσωτερικό και εξωτερικό. Το "Γραφείο του Provost " έχει την εξουσιοδότηση να συλλάβει έναν πρόεδρο αν αυτός καταπάτηση τον όρκο του Συντάγματος των ΗΠΑ ή προδώσει την χώρα. Μέρος αυτού του όρκου έχει ως εξής : " .... να υποστηρίξει και να υπερασπιστεί το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον όλων των εχθρών , στο εξωτερικό ή εσωτερικό . " " Η Provost Μάρσαλ » , μπορει να συλλάβει έναν Πρόεδρο και να τον κρατήσει ολο τον καιρό μέχρι τη δίκη του φυλακισμενο.
Πριν από τις 16 Σεπτέμβριου είχαν οι δυο υπηρεσίες και ο πρόεδρος of the Joint Chiefs of staff το σχεδίo έτοιμο για τη σύλληψη τους. Πριν συμβεί αυτο επρεπε το Επιτελείο του Joint Chiefs of staff να συμφωνήσουν ότι ήταν η σωστη ημέρα και τόπος για να συμβεί η σύλληψη του Barry και των δικών του. Κατά την ψηφοφορία , ο ανώτατος διοικητής του Στρατού των ΗΠΑ και / ή το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ πρέπει να είναι παρών .
Εάν η απόφαση έχει ληφθεί, πρεπει 12 ανώτεροι αξιωματικοί που συνοδεύονται με βαρια οπλισμένους Ειδικούς Πράκτορες από το Πολεμικό Ναυτικό, των NCIS και Provost θα ειχαν πρόσβαση στο Λευκό Οίκο ακομη και με τη βία αν χρειαζόταν. Εάν ο Πρόεδρος θα ειχε συλληφθεί θα τον έθεταν υπό κράτηση. Ο πρόεδρος των Μεικτων Αρχηγών του προσωπικού θα επρεπε να το ανακοινώσει στον « Πρόεδρο της Βουλής , « στον πρόεδρο της Γερουσίας , τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Υπουργός Εξωτερικών .
Ο Barry S. πρέπει να είχε πάρει χαμπάρι αυτό το σχέδιο και με μια συντονισμένη επίθεση εδωσε εντολή να εκτελέσουν τους 12 αξιωματικούς για να μην συλληφθεί αυτός και οι δικοί του άνθρωποι.

Αν αυτή η ιστορία ειναι η πραγματικότητα, δεν ειναι καθολου περιεργο οτι 1. τα ονόματα των θυμάτων δεν γίνονται γνωστά 2. Δεν υπάρχει ίχνος απο τους εκτελεστές, ενώ η δολοφονία έγινε Nota Bene ΜΕΣΑ σε μια Ναυτική Βάση που ειναι φοβερά ασφαλές!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: