Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡ ΤΟΥ GREXIT OI ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ...

SHARE

Yπέρ της εξόδου της υπερχρεωμένης Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τάσσεται η πλειονότητα των Αυστριακών, σε ποσοστό 63%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του μηνιαίου ... 
αυστριακού περιοδικού ''Τρέντ'', το οποίο κυκλοφορεί αύριο, Δευτέρα.
Επιπλέον, ένα ποσοστό 56% των ερωτηθέντων θα επικροτούσαν την ομαδική έξοδο από την Ε.Ε, των '' προβληματικών '', όπως χαρακτηρίζονται στη δημοσκόπηση, χωρών, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας.
Στην ίδια δημοσκόπηση εμφανίζονται περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες, να υιοθετούν την θέση πως οι επιμέρους χώρες θα πρέπει, αντί της Ε.Ε, να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και οι ίδιοι οι Αυστριακοί θεωρούν ως καλύτερη εκδοχή, ένα συνασπισμό της χώρας τους με την Γερμανία, την Ολλανδία και τις σκανδιναβικές χώρες.
Μια βαθύτερη πολιτική και οικονομική ένωση της Αυστρίας με τη Γερμανία, φαίνεται ωστόσο ότι απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, καθώς μόλις ένα ποσοστό 7% θα ήθελε μια τέτοια συμμαχία με τη γειτονική Γερμανία.
Σε ό,τι αφορά την ίδια την Ε.Ε, μόνο ένα ποσοστό 5% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση, εμφανίζεται να είναι της άποψης πως η Ε.Ε θα πρέπει ''σε κάθε περίπτωση να παραμείνει, όπως είναι σήμερα ''.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: