Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

SHARE

Περισσότερα από 50 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα συγχωνεύονται και αλλάζουν χρήση, ενώ κλείνουν 631 κλινικές και 10.400 κρεβάτια, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανενεργά.
 Πρόκειται κυρίως για νοσοκομεία της περιφέρειας...
που ουσιαστικά υπολειτουργούν, χωρίς προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.
Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να κλείσουν κάποια πολυιατρεία του ΙΚΑ που υπολειτουργούν και οι γιατροί να μεταφερθούν για να ενισχύσουν τα Κέντρα Υγείας και  μονάδες του ΕΣΥ.
Στην εισήγηση της Επιτροπής Νοσοκομείων προς τουν υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο, περιλαμβάνονται τα εξής : στην Αττική δημιουργούνται 11 νοσοκομεία κορμός, τα ΚΑΤ, Λαικό, Κοργιαλένειο, Ευαγγελισμός, Γ.Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, Ελπίς, Σισμανόγλειο, Αγία Όλγα, Σωτηρία, Αγ. Σάββας και τα παιδιατρικά νοσοκομεία.
Ορισμένα δε από τα νοσοκομεία έχει προταθεί να ενοποιηθούν ή να αλλάξουν ταυτότητα, αποκτώντας μια εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών και αυτά είναι των Γρεβενών, Μποδοσάκειο, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λιβαδειάς, Θήβας, Κοζάνης, Μαμάτσειο, Βενιζέλειο, Κατερίνης, Κυπαρισσίας, Καστοριάς, Μεσολογγίου, Χατζηκώστα, Κύμης, Πρέβεζας
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: