Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σοκ από την διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού

SHARE
- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί σε μια μικρή γειτονιά του Μεταξουργείου
- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 48 ώρες
- Πιθανότατα οικονομικοί οι λόγοι, λένε οι γείτονε
ς
Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στο Μεταξουργείο πάγωσε. Ενας δυνατός θόρυβος και μετά σιγή.
Μια 90χρονη γυναίκα με τον 60χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό!
Οι γείτονες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! O θάνατός τους ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με τους γείτονες, μητέρα και γιος έμεναν μαζί εδώ και πολλά χρόνια στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Τους χαρακτηρίζουν μια αξιοπρεπή οικογένεια και ο γιός ήταν πολύ αφοσιωμένος στην μητέρα του. Ήταν πολυ τρυφερός μαζί της και κάθε ημέρα την έβγαζε βόλτα.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τον γιο να σπρώχνει την μητέρα στο κενό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει κι εκείνος. Λένε επίσης, ότι πιθανότατα να αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα αφού τα τελευταία δυο χρόνια ο γιος ήταν άνεργος - μουσικός στο επάγγελμα - και ζούσαν με την σύνταξη του ΟΓΑ της μητέρας του που δεν ξεπερνούσε τα 340 ευρώ.
Το κρούσμα αυτό έρχεται μια ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι ο οποίος σε ένα παγκάκι έκοψε τις φλέβες του και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: