Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αρχισαν και απειλούν από ΔΝΤ και Τρόικα

SHARE
Εντονες πιέσεις αναμέται να ασκηθούν από σήμερα το πρωί αρχικά από τα ΜΜΕ και στην συνέχεια με δηλώσεις αξιωματούχων οτι σταματούν τις πληρωμές και τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση .
Εδεικτικό του κλίματος είναι σχετικό δημοσίευμα του Dow Jones Newswire
"Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απειλεί να «παγώσει» την καταβολή των δόσεων προς την Ελλάδα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για την επιβολή νέων μέτρων λιτότητας, ανέφερε αξιωματούχος του ταμείου, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Dow Jones Newswire.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και οι πιστωτές της Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης, δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή σχεδίων, πέραν των όσων έχουν συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση.
Επιπλέον, ο αξιωματούχος του ΔΝΤ ανέφερε ότι η τρόικα δεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα μέχρι να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση, η οποία θα είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί.
Παράλληλα, αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέφερε στο πρακτορείο Dow Jones Newswire ότι το μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα και ότι όποιες διαπραγματεύσεις θα γίνουν σε εξαιρετικά περιορισμένα πλαίσια. "
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: