Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις

SHARE
Ανοιχτό άφησε ο κ. Γ. Κουτρουμάνης στην Βουλή το ενδεχόμενο νέων περικοπών των συντάξεων στην περίπτωση που οι προβλέψεις και εκτιμήσεις για την ύφεση και την ανεργία πέσουν έξω.
Οπως είπε ο υπουργός Εργασίας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, το επίπεδο των συντάξεων της περιόδου 2012-2013 είναι διασφαλισμένο με βάση τα δεδομένα που έχουν προϋπολογιστεί, ωστόσο, σημείωσε πως αν υπάρξουν ανατροπές που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και η ύφεση και η ανεργία συνεχιστούν και την περίοδο 2013-2015, τότε οι συντάξεις δεν μπορούν να διατηρηθούν στο ίδιο επίπεδο.
Επίσης, αναφερθείς στο θέμα της εισφοροδιαφυγής, υπογράμμισε ότι «αν όλοι οι ασφαλισμένοι ήταν συνεπείς στην καταβολή των εισφορών, τότε θα μπορούσαμε να τις μειώσουμε». Και πρόσθεσε: «Το μήνυμα είναι καθαρό. Για ένα καλό επίπεδο συντάξεων πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: